ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων του 9ου νηπιαγωγείου Καβάλας. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος 2. Λειτουργεί με τρία πρωινά τμήματα και ένα προαιρετικό ολοήμερο. Στις σελίδες του ιστολογίου θα βρείτε πληροφορίες, ανακοινώσεις, ειδήσεις, αλλά και δράσεις των νηπίων, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες τους. Θεωρούμε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ



Την παραμονή της παραμονής των Χριστουγέννων, βγήκαμε στη γειτονιά να πούμε τα κάλαντα. Συνοδός μας όπως πάντα ο εκπληκτικός μπαμπάς της Μαρίνας, ο κ. Κώστας με το ακορντεόν του.
Πήγαμε σε σπίτια, σε μαγαζιά, σε φούρνο, σε κάβα, σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και γενικά, πήγαμε παντού.











Τηρήσαμε το έθιμο αλλά και με ένα μεγάλο όφελος. Τα παιδιά ήξεραν πως με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε, θα επιτελέσουμε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Να βοηθήσουμε να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. 
Γνωρίσαμε τη Χριστίνα και μάθαμε πως το όνειρο της είναι μια παιδική χαρά μπροστά στο σπίτι της. Και πως αυτό έγινε πραγματικότητα χάρη σε μερικά χάρτινα αστέρια και χάρη στην ευαισθησία κάποιων ανθρώπων.


Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε κι εμείς με το δικό μας τρόπο, ένα ακόμη παιδί με σοβαρή ασθένεια. Διαβάσαμε τις ιστορίες των παιδιών, ζωγραφίσαμε αστέρια.





Παραγγείλαμε τα δικά μας αστέρια των ευχών και στείλαμε τα χρήματα από τα κάλαντα ξέροντας πως βοηθάμε ένα παιδί να εκπληρώσει το όνειρο του.











Θεωρούμε πως δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται οι φιλανθρωπικές πράξεις, αλλά είναι η εντολή των διοργανωτών της ομάδας ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Έτσι σας παραθέτουμε αυτό που μας στείλανε. Το πιστοποιητικό υιοθεσίας και την απόδειξη της προσφοράς μας..




Δεν υπάρχουν σχόλια: