ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων του 9ου νηπιαγωγείου Καβάλας. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος 2. Λειτουργεί με τρία πρωινά τμήματα και ένα προαιρετικό ολοήμερο. Στις σελίδες του ιστολογίου θα βρείτε πληροφορίες, ανακοινώσεις, ειδήσεις, αλλά και δράσεις των νηπίων, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες τους. Θεωρούμε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 9ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΑΓΙΑΣΜΟΣ 


Αγαπητοί γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου μας, σας ενημερώνουμε πως ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:00 στην κοινή με το δημοτικό, αυλή.

Μετά το τέλος του αγιασμού, οι νηπιαγωγοί θα δώσουν τις πρώτες οδηγίες για την επόμενη μέρα. Θα σας ανακοινωθεί σε ποιο από τα δύο τμήματα θα φοιτήσει το παιδία σας και θα τσεκάρουμε τα ονόματα των παιδιών που επιθυμούν ολοήμερο αλλά και πρωινή ζώνη. 

Καθ΄όλη τη διάρκεια, θα συνοδεύετε το παιδί σας και μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, θα αποχωρήσετε.

Από την επόμενη μέρα, (Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου) το Νηπιαγωγείο μας θα λειτουργεί κανονικά.

    Πολύ σύντομα θα κάνουμε και την πρώτη συνάντησή μας σε απογευματινό χρόνο, προκειμένου να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: