ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων του 9ου νηπιαγωγείου Καβάλας. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος 2. Λειτουργεί με τρία πρωινά τμήματα και ένα προαιρετικό ολοήμερο. Στις σελίδες του ιστολογίου θα βρείτε πληροφορίες, ανακοινώσεις, ειδήσεις, αλλά και δράσεις των νηπίων, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες τους. Θεωρούμε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΝΗΠΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και την τιμήσαμε δεόντως..

Φτιάξαμε χάρτινα γατάκια που τα περάσαμε στο χέρι σαν βραχιόλι

 


Μάθαμε τραγούδι και το τραγουδήσαμε πολλές φορές



Συγκεντρώσαμε κονσέρβες για γάτες για να τις προσφέρουμε στην κ. Στέλλα που μένει δίπλα στο σχολείο μας και έχει πάαααρα πολλές.

Τις μετρήσαμε, τις αντιστοιχίσαμε κι έτσι κάναμε και μαθηματικά.




Ύστερα φιλοτεχνήσαμε ένα κουτί με τις υπογραφές μας και τις βάλαμε μέσα.







Έτοιμο…




Και η έκπληξη της ημέρας.

Μας επισκέφθηκε ο Γκίσμο στην τάξη, ένα πανέμορφο φιλικό σκυλάκι που υιοθετήθηκε από τα σημερινά αφεντικά του, από το καταφύγιο της Λήμνου και χαρήκαμε πολύ. Το αφεντικό του η μαμά Νικολέτα μας μίλησε για τις συνήθειες του και για τον τρόπο φροντίδας του. Το χαϊδέψαμε όλοι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΜΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ. Και για τα δωράκια που μας έφερες…

 








Στη συνέχεια κάναμε την πρώτη επιτυχημένη μας έξοδο στο σπίτι της κυρίας Στέλλας που μας υποδέχτηκε στη στολισμένη με μπαλόνια  αυλή της, με χαρά. Ήρθε και ο Γκίσμο μαζί.

Ταΐσαμε τις γατούλες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.













Επεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα…

Στο τέλος κάναμε και ……. τις τσαχπινιές μας.









ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: