ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων του 9ου νηπιαγωγείου Καβάλας. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος 2. Λειτουργεί με τρία πρωινά τμήματα και ένα προαιρετικό ολοήμερο. Στις σελίδες του ιστολογίου θα βρείτε πληροφορίες, ανακοινώσεις, ειδήσεις, αλλά και δράσεις των νηπίων, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες τους. Θεωρούμε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ


Αγαπητοί γονείς, εδώ και δύο σχολικές χρονιές, οργανώνουμε χριστουγεννιάτικο παζάρι. Αποδείχτηκε πως είναι πολύ χρήσιμο για το νηπιαγωγείο μας, επειδή με τα χρήματα που συγκεντρώνουμε, εφοδιάζουμε τη σχολική μας μονάδα, με υλικό, εργαλεία , παιχνίδια, συσκευές και τόσα άλλα που με κανέναν άλλο τρόπο δεν θα μπορούσαμε.

Έτσι και φέτος, ζητάμε τη συμμετοχή σας σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση, είτε σε περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης, είτε ενδοσχολικά.

Σας παρακαλούμε λοιπόν, να ετοιμάσει ο καθένας σας ότι επιθυμεί, (βοηθάει και το pinterest σ αυτό) και να το φέρνει στο σχολείο από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και κάποια εργαστήρια στο σχολείο ώστε όλοι μαζί σαν μια όμορφη κοινότητα, να συμμετέχουμε σε ένα καινό σκοπό: Τον εξοπλισμό του νηπιαγωγείου μας, αλλά και την αναβάθμισή του.

Οι ώρες και οι μέρες των εργαστηρίων, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μπορούμε στην ομάδα viber να μοιραζόμαστε τις ιδέες και τις δημιουργίες μας.

Ξεδιπλώστε λοιπόν το ταλέντο σας και παράλληλα προσφέρετε στα παιδιά μας τη χαρά της δημιουργίας , του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: