ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων του 9ου νηπιαγωγείου Καβάλας. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος 2. Λειτουργεί με τρία πρωινά τμήματα και ένα προαιρετικό ολοήμερο. Στις σελίδες του ιστολογίου θα βρείτε πληροφορίες, ανακοινώσεις, ειδήσεις, αλλά και δράσεις των νηπίων, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες τους. Θεωρούμε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

MAKE A WISH- ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

 ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 











Το νηπιαγωγείο μας ευαίσθητο πάντα ως προς τον εθελοντισμό και τη βοήθεια στο συνάνθρωπο, για δεύτερη συνεχή χρονιά αποφάσισε να ενισχύσει τον εθνικό οργανισμό ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ή  MAKE A WISH.

Λίγα λόγια για την ομάδα…

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 - 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής φέτος γιορτάζει τα 25 του χρόνια και όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να δώσουμε δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Πέρσι το Νηπιαγωγείο μας  βοήθησε τη Χριστίνα να αποκτήσει τη δική της παιδική χαρά, συγκεντρώνοντας χρήματα  χάρη στη συνδρομή των γονέων αλλά και τραγουδώντας τα κάλαντα στη γειτονιά γύρω από το νηπιαγωγείο μας.


Συγκεντρώσαμε 100 ευρώ και παράλληλα το κάθε παιδί αγόρασε ένα αναμνηστικό βραχιολάκι αξίας 2 ευρώ.




Φέτος, θέλουμε να συνεχίσουμε  την προσπάθεια.








Θα βοηθήσουμε κάποια άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες. 

Ήδη υλοποιούμε ένα project με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας ως προς τις ευπαθείς ομάδες παιδιών, ενισχύοντας την γνώση τους στον εθελοντισμό αλλά και στην τάση  τους για εν συναίσθηση. Τα παιδιά μας όπως και … άλλα παιδιά θα ωφεληθούν και μόνο από την αλληλεπίδραση και θα διαμορφώσουν μια θετική στάση  φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.  

 Από εσάς ζητούμε τη συνδρομή  των 2 ευρώ σε αυτήν μας την προσπάθεια . Θα λάβουμε τα αστέρια των ευχών για κάθε παιδί που θα συνεισφέρει καθώς και  αποδεικτικό της συνεισφοράς, το οποίο θα αναρτήσουμε.

Επίσης, θα λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό, με κάποια ομαδική δραστηριότητα, κατασκευή, τραγούδι  ή βίντεο κλπ.

Θα λάβουμε όλοι, βεβαιώσεις συμμετοχής που θα κρατήσουμε ως ενθύμιο στην συνεισφορά μας στο συνάνθρωπο.




 










Δεν υπάρχουν σχόλια: