ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων του 9ου νηπιαγωγείου Καβάλας. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος 2. Λειτουργεί με τρία πρωινά τμήματα και ένα προαιρετικό ολοήμερο. Στις σελίδες του ιστολογίου θα βρείτε πληροφορίες, ανακοινώσεις, ειδήσεις, αλλά και δράσεις των νηπίων, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες τους. Θεωρούμε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ΒΡΑΒΕΥΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ




Το Νηπιαγωγείο μας ανήκει και επίσημα πλέον στα:

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Είναι το μοναδικό νηπιαγωγείο στο νομό μας. (βλέπε χάρτη)



Οι προσπάθειες, οι δράσεις και κυρίως ο στόχος να αποκτήσουν τα παιδιά μας περιβαλλοντική συνείδηση, επιτυγχάνεται με ανοδικό ρυθμό, μέσω των διαθεματικών προσεγγίσεων, των ενδιαφερόντων των μαθητών μας, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον, το περιβάλλον ενός ελαιώνα παραπλεύρως του νηπιαγωγείου μας , ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στη  καλλιέργεια της εν συναίσθησης, όσον αφορά τους ζωικούς και τους φυτικούς οργανισμούς. Τα παιδιά μυούνται στην έννοια της ανακύκλωσης,  της εξοικονόμησης ενέργειας, της βιωματικής μάθησης  μέσω της έρευνας και της ανακάλυψης,

 

To 9o Νηπιαγωγείο Καβάλας βραβεύεται με την Πράσινη σημαία των Οικολογικών Σχολείων!

*    Μια συλλογική προσπάθεια 2 χρόνων, από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, επιβραβεύεται! 😊

*     

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ…

 

«Προς

Τον/την Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό

του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία»

Θέμα: Εκδήλωση βράβευσης με την Πράσινη σημαία των Οικολογικών Σχολείων

Αγαπητές/οί φίλοι εκπαιδευτικοί, καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία» διοργανώνει Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετέχουν με επιτυχία στο Δίκτυο επί δύο ή περισσότερα συναπτά έτη.

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο σας περιλαμβάνεται στα σχολεία που πρόκειται να βραβευθούν.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συμμετάσχετε στην εκδήλωση και να παραλάβετε το βραβείο σας, την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων.

Λεπτομέρειες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη επιστολή.

Συγχαρητήρια για τη βράβευση σας!»

 

Ημερομηνία και τόπος εκδήλωσης :

Η εκδήλωση πρόκειται να διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 από τις 10:00 έως τις 15:00. Στην εκδήλωση θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση *. Το υλικό αυτό στη συνέχεια θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δικτύου «Οικολογικά Σχολεία» και φυσικά θα είναι διαθέσιμο για το κοινό.

  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: